Parachutespringen is vet

Er zijn weinig dingen die je kunt vergelijken met een skydive. De adrenaline spuit door je aderen wanneer je met 200 km per uur naar beneden valt. Of je nu voor de 1e keer springt (bijvoorbeeld middels een tandemsprong met een instructeur) of al vele sprongen hebt gemaakt, parachutespringen is en blijft één van de meest dynamische activiteiten die je kan verzinnen. Bij Skydive Teuge, het Nationaal Paracentrum van Nederland, zorgen we steeds weer dat elke sprong een onvergetelijke belevenis is.

Je eerste Parachutesprong

De eerste keer kan je een tandemsprong doen, maar je kan ook meteen een opleiding parachutespringen volgen.De basisopleidingen bestaat uit één theoriedag met schriftelijke examens. De tweede dag mag je vanaf 1 km hoogte zelfstandig je eerste sprong maken.Je kunt ook een AFF (accelerated free fall) cursus doen, dan spring je van 4 km hoogte!

Parachutespringen is simpel

Met een tandemsprong wordt je aan een instructeur bevestigd.De instructeur draagt een parachute die groot genoeg is om jullie beiden te dragen. Je krijgt minimale instructie (safety first) en daarna kun je optimaal genieten van de sprong. Terwijl de instructeur alle technische handelingen uitvoert.Er zijn geen leeftijdsgrenzen, dus oud of jong, iedereen kan het proberen.

Parachutespringen is een droom

Wie heeft er nou nog nooit gedroomd, om uit een vliegtuig te springen en in een vrije val uren naar beneden te vallen.Hahaha, in de praktijk duurt de vrije val maar een kleine minuut. Of je moet net als Felix Baumgartner vanaf 39 km springen, hij was daarbij 4 minuten en 20 seconden aan het vallen voordat zijn parachute open ging.

Parachutespringen om iets te vieren?

Als jij het kunt bedenken, kunnen wij het uitvoeren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een eregast die zelf springt? En wat is er romantischer dan een springer die op jouw bruiloft de ringen ‘per luchtpost’ komt brengen? Opening van een nieuwe zaak? Een nieuw product lanceren of een voetbaltoernooi openen?

Parachutespringen is veilig

Safety first.Net als bij het vliegen van een vliegtuig, worden er zeer zorgvuldig procedures en checklijsten gevolgd om het een veilige sport te maken. Nationaal paracentrum Teuge heeft alle faciliteiten van leslokalen tot vouwzalen. En natuurlijk een gezellig restaurant, waar je je kunt laten verrassen door top kwaliteit producten.

Parachutespringen boek je nu!

 

Parachutesprong reserveren