SportspringersPassie voor de sport

Uitzonderlijk goede faciliteiten voor de sportparachutist. Paracentrum Teuge is een non-profit professioneel paracentrum, de enige ter wereld in deze omvang. Dat merk je aan de kwaliteit, de sfeer, de prijs en de passie!

Direct naar onze events

video_1190x670_acf_cropped

Skydive Teuge bestaat al 50 jaar en is het Nationale Paracentrum van Nederland. Opgericht als vereniging en dat is het in basis nog steeds.

Faciliteiten

Skydive Teuge beschikt over alle faciliteiten die de Skydiver van vandaag de dag mag verwachten. Een prachtig gebouw, grote schone packingvloer, de ruimste en snelste vliegtuigen, teamruimtes met A/V apparatuur en koelkast, een gezellige bar, goede bedden, een warme douche en bovendien een professionele enthousiaste Staff. Surf op onze website en ontdek alle details. Of beter nog, kom gewoon lekker springen en ervaar het zelf!

Dropzone Manager account

Als je als springer een springaccount hebt bij Skydive Teuge dan kan je online een aantal zaken regelen.

Inloggen dropzonemanager

Teams

Voor teams bieden we uitzonderlijk goede teamdeals. Skydive Teuge beschikt over uitstekende faciliteiten en ruim voldoende vliegcapaciteit met onze Supervans. Ook packers kunnen op verzoek geregeld worden. Andere wensen? Neem contact op en informeer wat we allemaal kunnen regelen.

Opbergruimte voor eigen materiaal

Het paracentrum beschikt over een groot aantal goede garderobe kasten zodat je je eigen springmateriaal veilig kunt opbergen en achterlaten op het paracentrum. Deze kasten zijn te huur voor €45,- per jaar.

De hangaar waarin de garderobe kasten zich bevinden wordt buiten de openingstijden van het paracentrum in de regel afgesloten. Het paracentrum draagt echter geen enkele verantwoordelijkheid voor beschadiging of ontvreemding van of uit de gehuurde opbergruimtes. Vraag het manifest voor meer info en de beschikbaarheid.

Nog geen eigen springmateriaal?

Wij verhuren complete uitrustingen met hoogtemeter. De parachutes zijn vooral geschikt voor de meer onervaren springer. Heb je inmiddels een flink aantal sprongen en wil je snellere, kleinere parachutes huren, dan kan je terecht bij één van de para-shops op het vliegveld Teuge.

Coaching

Bij Skydive Teuge lopen een aantal bekende coaches rond die teams en individuele springers kunnen begeleiden in een bepaalde (wedstrijd)discipline. Van rookie tot AAA team en van Canopy Formation tot Canopy Piloting.