Video en foto's van je sprong!

Parachutespringen moet je minimaal één keer in je leven hebben gedaan zeggen ze vaak. En hoe gaaf is het dan om jouw sprong op beeld te laten vastleggen, zodat je het nog vele keren kan herbeleven en het aan anderen kan laten zien? Je kan meteen een foto-/videoreportage of handcam opname bijboeken als je een tandemsprong gaat reserveren via de website.

€ 110,-
Volledige foto- en videoreportage

Hierbij springt een zeer ervaren cameraman tegelijk met jou mee. De cameraman heeft zowel een videocamera als een fototoestel bij zich en kan volledig vrij de mooiste shots maken vanuit de beste posities. De voorbereiding voor de sprong, de vlucht, de vrije val en de landing wordt professioneel vastgelegd. Direct na de sprong wordt de film bewerkt en van toepasselijke muziek voorzien. Na een kwartier krijg je de video en foto’s direct mee. ​​​​​​​

De cameraman kan uiteraard maar met één tandempassagier meespringen, maar kan wel buiten de sprong om meerdere personen rondom en in het vliegtuig filmen. Tandempassagiers springen na elkaar uit het vliegtuig en zien elkaar niet tijdens de sprong. Bij boekingen van meerdere tandems tegelijk kunnen maximaal 3 foto/filmreportages geboekt worden.

€ 60,-
Handcam video

Door de ontwikkeling van kleine compacte camera’s met toch hele behoorlijke beeldkwaliteiten, is het mogelijk om de tandeminstructeur op zijn hand een handcam mee te laten nemen. Deze beelden zijn uiteraard iets beperkter, minder stabiel en vanuit een vaste positie. Vergelijk het met een selfie tijdens een wilde rit. Toch geeft ook deze optie over het algemeen zeer gave beelden en een goede indruk van de sprong, van heel dichtbij, van begin tot eind. Je krijgt de beelden direct en onbewerkt mee op een leuke USB stick.

Het meenemen van eigen camera’s en telefoons is een risico voor de tandeminstructeur, jezelf en personen op de grond. Bovendien is het maken van beelden tijdens parachutesprongen specifiek gereguleerd door de Overheid. Het is dan ook niet toegestaan zelf camera’s, al dan niet vastgezet, mee te nemen in het vliegtuig en tijdens de sprong. ​​​​​​​