Faciliteiten

Clubbar "De Wolk"

Het Nationaal Paracentrum Teuge beschikt over een gezellige clubbar/petit-restaurant, welke geheel in stijl van het parachutespringen is ingericht. In deze bar zijn zowel sportparachutisten als de tandemspringers en toeschouwers van harte welkom.

Rondom de clubbar is een terras met picknickbanken waar je iets kan nuttigen en naar het parachutespringen kan kijken.

Assortiment

In de bar kun je koffie, thee, diverse frisdranken, alcoholische dranken, taart, chips en snoep verkrijgen. Daarnaast beschikt de Wolk over een keuken, waar diverse snacks en gerechten worden bereid.

In De Wolk hangen borden met de verkrijgbare etenswaren. Je neemt je bestelling aan de bar zelf mee want er wordt niet geserveerd. Het wordt op prijs gesteld als je de gebruikte flesjes, kopjes en borden weer terug brengt naar de bar.

Betaling

De betaling in de clubbar is alleen mogelijk middels PIN, een ledenpas of een gastenpas. Contante betaling aan de bar is NIET mogelijk.

De gastenpas is te verkrijgen uit de automaat in de hal. De gastenpas kan handig zijn voor springers die langer op het paracentrum komen springen of gasten die geen PIN mogelijkheid hebben. De pas is gratis (wel € 3,- borg) en kan worden opgewaardeerd middels PIN, muntgeld en bankbiljetten. Na inlevering van de pas krijg je de borg en het tegoed tot € 20,- retour.

Ledenpas

Clubleden van het Paracentrum (VPCT) krijgen bij betaling met de ledenpas gemiddeld 30% korting in De Wolk.

Para-maaltijd

In principe wordt iedere dag een warme Para-maaltijd (de Parahap) gemaakt. Dit kan variëren van een eenvoudige Hollandse maaltijd tot een pasta of een éénpans-gerecht met een lekker toetje of een bakje koffie. Als je de para-maaltijd wilt nuttigen dan graag voor 16.00 uur aan de bar dit melden. Zonder melding is de kans groot dat alles op is. De para-hap kost € 9,- voor niet-leden en € 7,- voor leden.

Roken

In de clubbar is het niet toegestaan om te roken.

Groepen

Voor groepen kunnen wij een volledig ontbijt en/of lunch en/of een avondmaaltijd (para-maaltijd) verzorgen. Ontbijt en lunch vaak in buffetvorm. Ook een gezellige BBQ is mogelijk.